Over ons

Verstegen Sevenum BV is een dynamische en vooruitstrevende organisatie gericht op het verkopen, onderhouden, aanpassen en repareren van land- en tuinbouwmachines. 

Huidige directeur Peter-Paul Verstegen heeft het bedrijf in 1991 van zijn ouders overgenomen. Wij zijn een echt familiebedrijf. De organisatie bestaat inmiddels 53 jaar en heeft hiermee uitgebreide kennis en ervaring binnen het vakgebied. 

Service op maat

We kunnen machines naar specifieke behoeften aanpassen, geheel naar de wensen van onze klanten. We beschikken over een modern uitgeruste werkplaats met gemotiveerde vakmensen die voor u klaar staan. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook kunnen we op locatie servicewerkzaamheden verrichten en zijn we in staat snel te handelen door onze uitgebreide voorraad aan onderdelen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Het juiste adres voor u

Wij luisteren naar de klantwens en vertalen dit naar het juiste product voor u. Of het nu een gebruikte machine betreft, het geheel aanpassen van een machine of advies over een nieuw aan te schaffen machine, bij ons bent u aan het juiste adres. Bovendien is het ook mogelijk om voor een bepaalde periode een machine of tractor te huren. 

Heeft u Interesse? Bekijk onze occassions