Over Verstegen

Onze kracht: kennis, ervaring, flexibiliteit en innovatie.

Verstegen Sevenum BV is een dynamische en vooruitstrevende organisatie gericht op het verkopen, onderhouden, aanpassen en repareren van land- en tuinbouwmachines.

Directeur Peter-Paul Verstegen heeft het bedrijf in 1991 van zijn ouders overgenomen. Wij zijn een echt familiebedrijf. De organisatie bestaat 60 JAAR en heeft hiermee uitgebreide kennis en ERVARING binnen het vakgebied.

 

Lees meer over ons ontstaan

Service op maat

We kunnen machines naar specifieke behoeften aanpassen, dus geheel naar uw wensen. Onze gemotiveerde vakmensen staan voor u klaar in een modern uitgeruste werkplaats. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook kunnen we op locatie servicewerkzaamheden verrichten en zijn we in staat snel te handelen door onze uitgebreide voorraad aan onderdelen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Het juiste adres voor u

Graag leren wij u beter kennen, zodat wij u optimaal kunnen helpen in uw keuze. Of het nu een gebruikte machine betreft, het geheel aanpassen van een machine of advies over een nieuw aan te schaffen machine, bij ons bent u aan het juiste adres. Bovendien is het ook mogelijk om voor een bepaalde periode een machine of tractor te huren.

Heeft u interesse? Bekijk onze occassions.